Årets lærlinger hos PDS Mecan

Hos PDS Mecan har vi mange flotte lærlinger innen ulike fagfelt. I år har vi fire nye lærlinger. Vi snakket med dem for å høre mer om lærlingtiden deres.

Vi fikk ta bilde og snakket med Trym, Imraan, Thomas og Pakin som alle er lærlinger på Husøy hos oss på PDS Mecan.

Vi spurte dem hva de er lærling som og hvorfor de valgte retningen de tok.

Trym er lærling som CNC operatør og har valgt denne veien fordi han liker å jobbe med data og praktiske ting. Ved å jobbe som CNC operatør får han en god blanding av dette som passer han godt.

På spørsmål om hvordan han trives hos PDS Mecan svarer han: – Jeg trives bra, jobber for det meste selvstendig og putler på og tar ting som de kommer.

Imraan er lærling som Industri Rørlegger og forteller at han valgte dette faget fordi han ville prøve noe annet enn montørfaget. Vi spurte hvordan han trives hos PDS Mecan: -Jeg liker meg godt her, det er godt arbeidsmiljø, og den beste plassen jeg har noen gang jobbet på!, svarer han.

Thomas er lærling som sveiser, han valgte å bli lærling som sveiser fordi han syntes det hørtes spennende ut da de hadde det på skolen han gikk på. Vi spurte Thomas om han trives på jobb: -Jeg trives utrolig godt! Det er utrolig kjekke folk her. Det er kjekt å få komme på jobb og være venn med alle her. Veldig kjekk gjeng.

Pakin er også lærling som sveiser og forteller at han valgte sveising fordi han vet han kommer til å få bruk for sveising senere i livet. Han forteller også om hvordan han trives hos PDS Mecan: -Jeg trives veldig mye hos PDS Mecan!

Vi syns det er kjekt at vi har så mange hyggelige og flinke lærlinger. Det er veldig spennende å følge lærlingene gjennom sin læretid og vi ønsker dem masse lykke til med resten av læretiden sin.