Desinfeksjonsmiddel – Oxyl Pro

PDS Norwegian Clearwater er forhandler av et desinfeksjonsmiddel som kan brukes på overflater, for beskyttelse mot bakerier og virus.

Introduksjon

Et nytt coronavirus har offisielt blitt en pandemi, det har blitt et globalt helseproblem som kan forårsake kraftige luftveisinfeksjoner i mennesker.

Person-til-person smitte skjer ved at små vanndråper som inneholder viruset fra nese eller munn blir inhalert. Noen studier påpeker at coronavirus kan vedvare opp til 9 dager på overflater som metall, glass og plast. Derfor, for å kunne hindre videre spredning i befolkningen og i helsevesenet, må det brukes midler for desinfeksjon av overflater.

Selv om det ikke finnes noe standard desinfeksjonsmiddel for sykehus, er klor vanlig i bruk grunnet effekten mot flere patogener. Men, klor kan være irriterende for huden, luftveiene, og slimhinner, og er dermed en potensiell helsefare for pasienter og arbeidere. Derfor har noen sykehus skiftet over til flytende hydrogenperoksid fordi disse ser ut til å være mer effektive i utførte studier.

Oxyl-Pro er testet på Coronavirus

Oxyl-Pro er et nytt desinfeksjonsprodukt som kan brukes uten å bekymre seg for potensialet at kuren er verre enn sykdommen. Produktet differensierer seg selv fra andre stabiliserte hydrogenperoksid produkter ved å kun bruke stabilisatorer av matvarekvalitet og aseptisk hydrogenperoksid. Kombinasjonen av vår unike stabilisator og hydrogenperoksid har ført til et kraftig og bredspektret produkt for desinfeksjon og dekontaminering med utmerket miljøprofil; det degraderes kun til oksygen og vann.
Middelet Oxyl-Pro er sertifisert under NSF/ANSI 60 for drikkevann. Denne anerkjente sertifiseringen beviser at Oxyl-Pro ikke har noen skadelige biprodukter fra bruk. Oxyl-Pro har blitt testet for effekt mot flere bakterier, virus, sopp og andre mikroorganismer. 

Mer informasjon og bestilling

For mer informasjon eller bestilling ta kontakt med
Øyvind Nilsen
Mobil: 415 05 599
E-post: oyvind.nilsen@norwegianclearwater.no