Spennende mulighet for deg som er nyutdannet!

PDS Protek har et høyt aktivitetsnivå og har mange spennende prosjekter foran oss. Vi arbeider innenfor industrier som olje og gass, prosess/smelteverk og havbruk. PDS Protek er også involvert i, og ønsker å satse videre innen grønne prosjekter som hydrogen, ammoniakk, CO2 samt vind. Vi ser nå behovet for å styrke oss ytterligere for fremtiden og søker derfor etter:

Nyutdannet strukturingeniør med Inventor/Solidwork erfaring

Du vil bli en del av våre tverrfaglige prosjekt-team og vil få mulighet til å arbeidet i flere spennende prosjekter, med sikte på å bygge nødvendig erfaring og kunnskap.

Arbeidsoppgaver:

  • Layout og 2D og 3D tegning
  • Generere konstruksjons- og arbeidstegninger
  • Du vil etter hvert få ansvar for leveranser i egen rolle

Vi søker deg som er åpen og nysgjerrig og som har en genuin interesse for faget. Du er selvstendig og strukturert og er opptatt av å levere høy kvalitet. Du evner å prestere under press i en travel hverdag. Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig er viktig.

Kvalifikasjoner:

  • B.Sc eller høyere utdanning
  • Inventor/Solidwork erfaring
  • Praktisk anlagt (forståelse for konstruksjoner)

Arbeidsplass vil være vårt kontor i Haugesund.

Kan dette være interessant for deg? Send inn din søknad og CV snarest mulig.      

PDS Protek

PDS Protek AS er en del av PDS Gruppen hvor har vi ulike miljøer innen ingeniør- og konsulenttjenester, mekanisk fabrikasjon og vedlikehold. Alle selskapene innehar faglig bredde og spisskompetanse innen sine respektive forretningsområder, og vi samarbeider tett i prosjekter og kan skreddersy totalløsninger til våre kunder på tvers av våre selskaper. Samlet kan PDS Gruppen tilby tjenester av høy kvalitet til kunder som har behov for assistanse innen feltene planlegging, prosjektstyring, ingeniørtjenester, prosjektering, samt visualisering av tekniske løsninger og ideer.

 PDS Protek AS er en nasjonal leverandør av ingeniør- og konsulenttjenester til kunder innen olje & gass, energi og landbasert industri. Våre høyt kvalifiserte medarbeidere utfører komplekse oppgaver for kunder og vi bruker moderne design- og analyseverktøy. Vi dekker mange fagdisipliner og oppgaver innen prosjektledelse og gjennomføring.

 PDS Protek har i dag langsiktige rammeavtaler med store aktører og utfører prosjekter for kunder innen alle segmenter gjennom vår konsulent- og in-house seksjon. PDS Protek AS er ISO 9001:2015 sertifisert.