PDS 3D Norway er en nasjonal leverandør av 3D animasjon og har kunder innen eiendom, industri, havbruk og olje & gass på kundelisten. Vi har over 10 års erfaring og ønsker å bidra til å styrke din merkevare og produkt ved hjelp av gode visualiseringsprodukter.

Våre Tjenester

PDS 3D Norway leverer prospektbilder og 3D animasjoner til eiendomsprosjekter over hele Norge. Gode interiør- og eksteriørbilder skal bidra til raskere salg. 3D animerte firma- og produktpresentasjoner styrker merkevaren og bidrar til økt kundeforståelse og innsikt. Om du skal ha et produktbilde eller en lang 3D animert film er PDS 3D Norway med på laget. Intet oppdrag er for stort eller for lite.

AR er en spennende måte å visualisere produkter, lære opp personell og vandre rundt i en utvidet virkelighet. Ved bruk av briller, mobiltelefon eller nettbrett kan vi lage spennende visualiseringer som engasjerer dine kunder eller seere.

Trenger du en knakende god webside? Vårt team vil designe en WordPress basert webside som er søkemotoroptimalisert, dynamisk og med et design som setter din bedrift i søkelyset. Alt handler om å bli sett av Google og vårt team kan bidra med planlegging og strategi for å bli synlig i søkeordjungelen. Vi vil også bidra med opplæring og bruk av WordPress

Tenk at du kan gå inne i din bolig eller i et område lenger før det er bygget. Med VR- briller gjør PDS 3D Norway det mulig å ta med dine kunder på en reise inn i fremtiden, og vise hva du har tenkt og planlagt for deres prosjekt