PDS Protek er et uavhengig ingeniørhus med spisskompetansene design, analyse og detaljprosjektering. Dedikerte medarbeidere med høy faglig kompetanse har gjort oss til en nasjonal aktør med rammeavtaler med anerkjente kunder som blant andre Equinor, Aibel, DuPont (FMC Biopolymer), Norsk Hydro og Eramet Norge. Vårt mål er alltid å levere prosjekter av høy kvalitet til rett tid til en konkurransedyktig pris. Disse målene når vi ved hjelp av kunnskap, innovative løsninger og fokus på samhandling med deg som kunde.

Våre Tjenester

PDS Protek utfører studier samt teknisk og økonomisk underlag for våre kunder innen industri olje&gass, havbruk, miljø, energi, etc.
Videre utarbeider vi underlag for forespørsel, deltar i evalueringer og oppfølging i byggeprosess.

Vi har erfarent personell innen prosjektadministrasjon, plan, kost, innkjøp, LCI, mekanisk ferdigstillelse, Commissioning og dokumentasjon

PDS Protek har lang erfaring innen design og analyse og har meget god kjennskap til regelverk og standarder innen alle bransjer.
Vi benytter avanserte og anerkjente analyseverktøy med kodesjekk mot alle relevante standarder. Typiske programmer; STAAD, ANSYS, Caesar II, VVD, etc.
Design utføres vha programvare som f.eks. E3D/PDMS og AutoDesk.
Videre har vi spesialkompetanse innen beregning av trykktanker og løfteutstyr

PDS Protek utfører studier, prosjektering, mekanisk ferdigstillelse og testing av anlegg for olje&gass, industri og havbruk.

PDS Protek utfører studier, design, analyser av alle typer prosesser.
Vi optimaliserer prosessdesignet mht funksjon, sikkerhet, energiforbruk og kostnad. 
Vi utfører prosess simuleringer og beregninger i hht relevante koder og standarder.
Videre utarbeides PFD & P&ID samt analyserapporter

PDS Protek har lang erfaring i prosjekt og byggeledelse, og integreres i kundens prosjektteam. Ved hjelp av våre søsterbedrifter kan vi også tilby komplette leveranser inkludert prefabrikasjon, installasjon, testing og ferdigstillelse