PDS Protek søker nye ingeniørkollegaer

PDS Protek har et høyt aktivitetsnivå og har mange spennende prosjekter foran oss. Vi arbeider innenfor industrier som olje og gass, prosess/smelteverk og havbruk. PDS Protek er også involvert i, og øsker å satse videre innen grønne prosjekter som hydrogen, ammoniakk, CO2 samt vind. Vi ser nå behovet for å styrke oss ytterligere innen struktur og søker derfor etter

STRUKTUR INGENIØR

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  •  Layout, 2D og 3D tegning
  • Generere konstruksjons- og arbeidstegninger
  • Du vil ha ansvar for leveranser i egen rolle og arbeide i tverrfaglige team

Vi søker deg som:

  • Bachelor og minimum 5 års erfaring
  • Har god kompetanse innen vår programvare Inventor, evt. Solidworks
  • Er selvstendig og strukturert og opptatt av å levere høy kvalitet
  • Har gode kommunikasjonsevner.
Arbeidsplass vil være vårt kontor i Haugesund. Vi har også et avdelingskontor på Kolbotn som kan være aktuell lokasjon.

 

Er dette interessant for deg? Send din søknad og CV snarest mulig.

 

PDS Protek

PDS Protek AS er en del av PDS Gruppen hvor har vi ulike miljøer innen ingeniør- og konsulenttjenester, mekanisk fabrikasjon og vedlikehold. Alle selskapene innehar faglig bredde og spisskompetanse innen sine respektive forretningsområder, og vi samarbeider tett i prosjekter og kan skreddersy totalløsninger til våre kunder på tvers av våre selskaper. Samlet kan PDS Gruppen tilby tjenester av høy kvalitet til kunder som har behov for assistanse innen feltene planlegging, prosjektstyring, ingeniørtjenester, prosjektering, samt visualisering av tekniske løsninger og ideer.

 PDS Protek AS er en nasjonal leverandør av ingeniør- og konsulenttjenester til kunder innen olje & gass, energi og landbasert industri. Våre høyt kvalifiserte medarbeidere utfører komplekse oppgaver for kunder og vi bruker moderne design- og analyseverktøy. Vi dekker mange fagdisipliner og oppgaver innen prosjektledelse og gjennomføring.

 PDS Protek har i dag langsiktige rammeavtaler med store aktører og utfører prosjekter for kunder innen alle segmenter gjennom vår konsulent- og in-house seksjon. PDS Protek AS er ISO 9001:2015 sertifisert.