Til minne om Roar Sunde

Den varme, samlende familiefaren og vår gode, rause kollega, Roar Sunde, gikk bort så alt for tidlig torsdag 20. oktober, 54 år ung.

Flere av oss i PDS Mecan hadde gleden av å arbeide sammen med Roar helt siden tidlig på 90-tallet. I bedriften vår er vi mange, som utfører ulikt arbeid og innehar forskjellige roller. En av tingene vi har felles er at vi alle og ofte må innom vår avdeling for lager og logistikk. Siden Roar begynte hos oss i 2018 har han spredt god stemning og godt humør.  Samtidig satt han i ledergruppen og hadde en finger med i spillet i det meste vi gjør og foretar oss.

Bedriften vår driver hovedsakelig med rørfabrikasjon og maskinering. Når varene kommer til oss, havnet de i de trygge hendene til Roar. Utlevering og kontroll av utstyr og rekvisita var det også Roar som til enhver tid hadde kontroll på, hvem som skulle ha hva, både av kolleger og kunder.

Roar var et ja-menneske, en kar du alltid kunne stole på, med et hjerte av gull. Han hadde det aldri så travelt at han ikke tok seg tid til å se og slå av en prat med sine kolleger. Roar var veldig sosial og hadde alltid en god kommentar, vits eller historie på lager på sitt lager.

Roar hadde stor familie hvor han hadde mange roller. Det hadde han også her hos oss i PDS Mecan. Arbeidsmiljøet i bedriften vår er veldig sammensveiset, og Roar var i mange sammenhenger selve sveiseapparatet.

Roar hadde en ro som smittet over på stressede kolleger. Det var godt og beroligende å være i nærheten av ham, eller bare å vite at han var på jobb, noe han alltid var. Sykemeldingen i forbindelse med sykdommen som tok ham fra oss og de mange andre som holdt ham kjært, var hans første.

Vi i PDS Mecan er i dyp sorg over Roars bortgang. Våre tanker går til  hans nærmeste familie. Hos oss er tomrommet etter at Roars blide og kunnskapsrike vesen stort. Vi har mange gode minner og øyeblikk vi kan trekke frem om den karismatiske, sosiale og omtenksomme bautaen som nå har vandret videre.

YNWA, Roar!

Roar Sunde