Våre Selskaper

Fullstendige ingeniørtjenester i verdensklasse

PDS Protek er et uavhengig ingeniørhus med spisskompetansene design, analyse og detaljprosjektering. Dedikerte medarbeidere med høy faglig kompetanse har gjort oss til en nasjonal aktør med rammeavtaler med anerkjente kunder som blant andre Statoil, Aibel, DuPont (FMC Biopolymer), Norsk Hydro og Eramet Norge

Verdier gjennom fleksibilitet & smarte løsninger

Vi leverer komplette løsninger til industrien, med hovedvekt på offshore, subsea, marine, oppdrett og prosessindustri. Vi kan levere hele tjenestespekteret innen tilvirkning og vedlikehold. Hele prosessen – fra engineering til prosjektledelse, sveising, industrirørlegging, maskinering, mekanisk sammenstilling, testing og dokumentasjon.

Visuell Kommunikasjon

PDS 3D Norway er en nasjonal leverandør av 3D animasjon og har kunder innen eiendom, industri, havbruk og olje & gass på kundelisten. Vi har over 10 års erfaring og ønsker å bidra til å styrke din merkevare og produkt ved hjelp av gode visualiseringsprodukter. 

Arkitekttjenester

Med solid erfaring og kunnskap innen arkitektur og byggprosjektering er vi ett av Haugalandets ledende arkitektkontor. Vi utfører oppdrag i hele Norge og Skandinavia.

Konsulenttjenester

PDS Consult er en foretrukket leverandør av konsulenttjenester til olje- og gassmarkedet, samt landbasert industri. Vi leverer høyt kvalifiserte ingeniører og teknisk personell innen alle disipliner i våre kunders prosjekter og organisasjoner, og i alle faser av en prosjektgjennomføring. I dag har PDS Consult langsiktige rammeavtaler med for eksempel kunder som Equinor, Lundin, Aibel og Odfjell. PDS Consult har tilgang til høyt kvalifisert personell i vår database.